logo-wessels-ontwerpt

header

Partners

Dit zijn de bedrijven die we inhuren en blind vertrouwen...

Portfolio Item
Texels Ontwerp

Website of social media

Texels Ontwerp is een internetbureau met dezelfde no-nonsense houding.
Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en zetten zich volledig in om dit om te zetten naar een praktische en mooi ontwerp. Daarnaast leveren ze alle voorkomende internetdiensten als hosting, social media en zoekmachine optimalisatie en hebben ze in eigen beheer een online reserveringsprogramma ontwikkeld.

www.texelsontwerp.nl

Portfolio Item
Tekstbureau Texel

Tekstwerk en communicatie

Tekstbureau Texel staat voor creatieve online en offline communicatie. Wij helpen je graag verder met tekstwerk, communicatie-ideeën of projectbegeleiding. Wie wil je bereiken en wat wil je vertellen? Wij verwoorden wat jij bedoelt.

Schrijven is onze passie. Of dat nu gaat om een websitetekst, interview, foldertekst, blog of rapport; wij verplaatsen ons in de doelgroep en zorgen ervoor dat je boodschap binnenkomt.

 

www.tekstbureautexel

Portfolio Item
Jolet Leenhouts

Illustraties

Jolet  Leenhouts werkt al jarenlang als illustrator. Zij heeft illustraties gemaakt voor kinderboeken en onderwijsmateriaal. Maar niet alleen voor kinderen maakt ze tekeningen, ook logo's, redactionele illustraties en cartoons. Op Texel is haar werk te zien in Kaap Skil (het visje Biem), 'de Mythes van Texel', 'de Smaak van Texel' en de Texelse legpuzzel.

www.jolet-leenhouts.com

Portfolio Item
Graaf Spuiterij

Autobeletteringen

ABS Graaf Spuiterij heeft al jaren ervaring met het snijden en aanbrengen van teksten en logo’s voor o.a. (bedrijfs)auto's of reclameborden. Alles is mogelijk, i.p.v. een auto spuiten in de bedrijfskleur, kunnen ze hem ook geheel 'wrappen' in de bedrijfsstijl. Voordeel hiervan is wanneer de auto wordt verkocht, de folie verwijdert wordt en de originele kleur van de auto weer zichtbaar is zonder beschadigingen.

www.absautoherstel.nl