logo-wessels-ontwerpt

header

Leaseweb Texel Airshow

Programmaboekje Texel AirshowTekstschrijver Louise van Tekstbureau Texel heeft me erbij gehaald om in opdracht van Texel Airport alle offline PR zaken uit te voeren voor de Leaseweb Texel Airshow. Opmaak en drukwerk: poster, flyer, advertenties, spandoeken en programmaboekje.

www.texelairshow.nl

Magazine Natuureiland Texel

Natuureiland TexelMagazine ‘Natuureiland Texel’ is een gratis uitgave van Nationaal Park Duinen van Texel. Het 40-pagina’s tellende magazine staat boordevol informatie over de natuur en activiteiten op Texel. Het verschijnt 1x per jaar in een oplage van 80.000 stuks en wordt gratis over het eiland verspreid. Ook ligt het bij de logiesverstrekkers en op de veerboot. Wessels Ontwerpt heeft een restyle en de opmaak/productie gedaan, in samenwerking met Louise v/d Sluis van Tekstbureau Texel.

Opdrachtgever Nationaal Park Duinen van Texel: Monica Ralling.

www.npduinenvantexel.nl

Boek Jutters en strandvonders van Texel

JutterboekIn het door Joop Rommets en Nico Volkerts geschreven (296 pagina's tellende) boek vertellen de Texelse jutters en hulpstrandvonders over hun avonturen en belevenissen op het strand. Wessels Ontwerpt leverde 50 foto’s voor het boek, veelal portretten.

www.texelnu.nl

Texelvignet 2015

Texelvignet2015 In opdracht van de gemeente Texel het nieuwe parkeervignet van 2015 gemaakt. Deze keer met het logo van 600 jaar stad dat ontworpen werd door Marco Bezoet de Bie. Het rode vignet is voor de toeristen en de blauwe voor de bewoners van Texel. Vanaf 2 december 2014 voor € 15,- te koop bij de gemeente Texel en bij de wederverkopers.

www.texel.nl

Texelfonds folder

Texelfonds folderHet Texelfonds is een onafhankelijk, filantropisch fonds dat geld uitkeert aan goede bestemmingen op het eiland Texel. Er is een interactieve (Layar) folder gemaakt, 8 pagina's, met informatie waar het Texelfonds voor staat en hoe je in aanmerking komt voor ondersteuning. De fotografie is gedaan door Liselotte Schoo; Texelse bewoner staan centraal.

www.texelfonds.nl

Maartenhuis Nieuwsblad

Maartenhuis 2Nummer 2 van het Maartenhuis Nieuwsblad is klaar! In dit nummer staan weer mooie interviews met bewoners en andere mensen die ervoor zorgen dat het een prachtige plek is om te verblijven. 'Een kijkje in de keuken van een antroposofische woon- en werkgemeenschap in De Koog op Texel'.

Dit project kwam samen met tekstbureau HopText tot stand. Het blad wordt 2x per jaar uitgegeven en is bedoeld voor de vele betrokkenen, van bewoners, ouders, medewerkers en vrijwilligers tot collega-zorginstellingen en officiële instanties.

www.maartenhuis.nl