Diensten

Van ontwerp tot uitvoering

Je bent net begonnen met je bedrijf en je hebt een nieuw logo nodig. Of je hebt al jaren een onderneming en nu kunnen je logo en huisstijl wel eens een opfrisbeurt gebruiken. Of je wilt een website, folder, advertentie, autobelettering of vlag laten maken. Wessels Ontwerpt helpt je hiermee. Hoe werkt dat? En waar begin je?

Het startpunt is een goed gesprek. Het is belangrijk dat ik weet wat je wilt uitstralen en naar wie. Wat je wilt bereiken. Als je besluit dat ik iets moois voor je mag creëren dan begint het spannende deel: ik ga aan het werk, stuur je een voorstel en samen schaven we het bij, tot het helemaal goed is. Daarna gaat het in productie. Drukwerk, belettering of digitaal. Ook dat proces begeleidt Wessels Ontwerpt. Interesse? Neem even contact op met me. Vrijblijvend natuurlijk, eerst praten, dan beslissen.


Logo & huisstijl

Een goed logo is de basis voor een hele huisstijl. Daar begint de herkenning van je klant. Wie ben je en wat wil je uitstralen. Een huisstijl zit in alle uitingen van je bedrijf, online en offline. Lettertypes, kleuren, vormen en fotografiestijl worden bepaald, en daarna kun je (bijna) oneindig uitingen maken. Onder huisstijl vallen o.a. logo, (digitaal)briefpapier, visitekaartje en natuurlijk een website. Graag ga ik voor je aan de slag om voor jou een prachtig begin te maken.

Promotie

Voor de promotie van je bedrijf, product of evenement kun je denken aan flyers, folders, posters, ansichtkaarten, etiketten, stickers, spandoeken, vlaggen, advertenties, visuals voor social media etc. Noem het en ik ‘maak het op’. Ook voor jaarverslagen, magazines en (jubileum)boeken ben je bij Wessels Ontwerpt aan het juiste adres.

Drukwerk & begeleiding

Op het gebied van drukwerk is veel mogelijk, papiersoorten en diktes in overvloed. Op hout, glas of metaal drukken? Allemaal geen probleem. Ik help je graag de juiste keuze te maken voor jouw product. Het aanleveren van drukwerk is wel een precies klusje; resolutie, vouw- en snijlijnen, drukkleuren, het kan op veel manieren mis gaan. Ik zorg voor de juiste aanlevering, instructies aan de drukker en begeleiding, zodat het resultaat er perfect uitziet.

I know people

Ik kan een hoop, maar ontwerpen is vooral mijn ding. Aan bijvoorbeeld tekstschrijven waag ik me niet. Een foldertekst voor een kinderboerderij heeft een andere toon als content voor een website of een commercieel verhaal. Het bouwen, onderhouden en vindbaar maken van websites is ook een vak apart. En waar ik vroeger zelf nog wel eens een auto beletterde, haal ik die expertise nu bij de vakspecialisten uit mijn netwerk. Ik regel het of breng je in contact.


Voorbeelden van huisstijl en promotieartikelen: logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, formulieren, notitieblokken, pennen, website, cadeaubonnen, vlaggen, auto- en gevelbelettering, folders, flyers, posters, stickers, magazines, etiketten, reclameborden...


"Ze denkt vanaf het begin al mee, is heel erg betrokken bij het onderwerp, schakelt snel en kan heel goed uit de voeten met een briefing. Zowel de folder, de flyers als het complete magazine Natuureiland Texel zijn van hoge kwaliteit, we zijn er zeer tevreden over."

Masja Gielstra - Nationaal Park Duinen van Texel